Kanske bort vi fått några fler rotsakskuber eller ytterligare en vegetarisk ingrediens som skulle passa lika bra ihop med de övriga smakerna som älgköttet
Även om vintern kanske inte är högsäsong för grönsaker i Sverige går det fortfarande att göra flera sorters sallad och varma grönsaker som är någorlunda säsongsanpassade och klimatsmarta (och därmed goda
Detta gjorde jag iordning fredagskväll i mars månad. Det må se ”avancerat” ut, men icke. Fin och mycket enkel mat till middag Jag lät marinera en fläskytterfilé på 800 gram med färsk chili och färsk basilika samt honung, olja, vitlökskross, hack från det gröna på gul lök i knippe, bbq-sås, mörk soya, dijónsenap samt salt och svartpeppar
Familjen skall åka till Danmark i helgen och bo på ett så kallat feriecenter (lägenhetshotell på svenska) och jag insåg när vi skulle bära ut packningen att halva köket får åka med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.