Dessert med lemoncurd & mascarponekräm 30 December 2018. Dessert med lemoncurd & mascarponekräm. Gillar du syrliga och fräscha desserter så är detta något du måste prova CakeByMary
Passionsfruktstrifle med citron- och vaniljmascarpone & sega kolanötter Passionsfruktstrifle med citron- och vaniljmascarpone & sega kolanötter. Det här är en riktigt bra bjuddessert matkrabat.blogg.se
Skumtomtepannacotta Ingredienser Portioner. 6 100 g skumtomtar 5 dl vispgrädde Till garnering skumtomtar vispad grädde färska hallon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen www.ica.se
Rabarber- och halloncheesecak e med drömkross 450 g rabarber. 1200 g frysta hallon. 13 dl strösocker. 13 dl vatten. 10,5 msk citronzest. 13 msk potatismjöl www.koket.se
Pannacotta med salt karamell, nötter och kolasås Pannacotta500 g grädde [5 dl] 2,5 gelatinblad 1 vaniljstång 180 g strösocker [2 dl] 2 dl vatten 3 g flingsalt www.koket.se
Fryst hallon- och marängtårta Ingredienser Portioner. 14 bitar Botten 4 äggvitor 1 tsk citronjuice 2 dl strösocker Hallongrädde 3 dl vispgrädde 200 g frysta hallon 1 dl kvarg (10 %) 2 äggulor 1 dl florsocker Garnering 2 lime (skalet) 1 ask färska hallon Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Äppelpajsdessert med cheesecakekräm Havresmul25 g smör, rumstempererat 0,5 dl vetemjöl 0,5 dl havregryn 2 msk strösocker 1 krm malen kardemumma www.koket.se
Hemgjord citronglass i rånskål Glass5 dl vispgrädde 1,5 dl kondenserad mjölk 0,5 citron 1,5 dl lemon curd. 1Kolasås1 dl vispgrädde 1 dl ljust muscovadosocker 1 dl pekannötter, hackade www.koket.se
Maränggrottor med jordgubbar 3 st äggvitor. 12. 25 dl strösocker. 11 tsk bakpulver. 13 dl vispgrädde. 1500 g jordgubbar. 11 st passionsfrukt www.hemtrevligt.se
Limekräm med passionsfrukt Skölj limefrukterna. Riv skalet och pressa ur saften. Vispa äggulor och socker luftigt. Ställ skålen över vattenbad och tillsätt limesaften Hemmets Journal
Vaniljparfait , serveras med färska jordgubbar Vaniljparfait3 äggulor 0,75 dl florsocker 0,5 vaniljstång 1,5 dl grädde 1 dl vaniljkvarg. Serveringfärska jordgubbar www.koket.se
Grundrecept på gelato Grund2,5 dl grädde 1 l mjölk 360 g strösocker 120 g äggula. Pistage4 dl pistagenötter, rostade. Hasselnöt4 dl hasselnötter, rostade www.koket.se
Moccaparfait Parfait4 äggulor 1 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1 msk snabbkaffepulver 3 dl vispgrädde. Sås1,5 dl vispgrädde 1 msk strösocker 100 g mörk choklad www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.