Lite smulade digistivekex, passioncurd och lite maräng på toppen som bränns med en brännare. Det blev fyra torskar som fick följa med oss hem för att grillas
Jag började igår med knäck, samma recept som förra året som ni hittar HÄR, sen gjorde jag även dessa tryfflar med smak av apelsinoch saffran, och oj vad goda de blev
Medapelsinbottnaroch dulce de leche. Fortsätt med ytterligare en fjärdedel och rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Smördegspajer med karamelliserad lök och parmesan till förrätt, lasagne med spenat, tomat och chévre till varmrätt och avslutningsvis apelsinfiléer (de små fiskarna som morfar kallar dem) i sockerlag med saffran, kanel och nejlika med en klick glass och rostade pistaschnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.