Garnera pannacottan med lite vispad grädde, de kanderade nötterna och chokladkrisp. Även om pannacottan är god som den är, så blir den ännu godare om du toppar den med kanderade nötter
Provade att göra vitchokladmoussemed grädde och passionsfrukt idag. Blanda äggulorna en i taget medchokladen, rör sedan ner grädden i chokladsmeten lite i taget, spara eventuellt lite av grädden till garneringen
När du breder ut den avsluta gärna med att breda ut smeten från kortsida till kortsida (istället för tvärtom) så att det blir långa ränder (så blir det enklare att rulla ihop senare eftersom man rullar ihop på långsidan)
Garnera med jordgubbar. Nyårsaftons dessert blev en chokladmousse av vitchoklad och mjölkchoklad. Gör först den vita moussen enligt nedan och häll den i glasen
Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner dem i mandelmjölet. Täck formen med plastfolie. Strö över hackad daim och garnera med jordgubbar och mynta
Garnera med delade passionsfrukter,flisad choklad och citronmeliss. Här kommer jag med ett recept på en mycket fräsch,smarrig och inte allt för söt dessert
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.