75 grader
Här kom M.s öl-termometer till god nytta. Försök att hålla saften på 75 grader i 10 minuter, ta bort skummet som bildas. Sen är det bara att hälla över saften på väl rengjorda flaskor och prydligt sätta på korken. För att sterilisera mina flaskor brukar jag diska dem noggrant och sedan lägga in dem i ugnen på 100 grader i 10 minuter ***********************
Att värma äppeljuice med diverse kryddor enligt egen smak är fantastiskt enkelt och gott. Beroende på hur syrlig äppeljuicen är kan det vara gott med en liten sked honung i också
450 g äppeljuice. 450 g äppeljuice. Man gör egen juice i sin råcentrifug och river äpple på rivjärnet och har i degen smaken går inte att beskriva den måste upplevas
Provade för flera år sedan där jag hade ett recept med koncentrerad juice men receptet går ej att finna och den här gången ville jag utgå ifrån Brämhults färskpressade äppeljuice som jag är helt kär i
Plockade en massa äpplen och som vanligt är det lättare plockat än att göra något vettigt av dom. Det blev att ta fram juicecentrifugen och göra massa juice
Till på köpet fick jag uppmaningar om att inte ge henne äppeljuice och jag kände mig som en dålig mamma (för äppeljuicen alltså, inte för att hon skrek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.