Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Nu för tiden finns det dessutom ett flertal olika sorters pasta som är betydligt mycket nyttigare och energirikare än den vanliga vita spaghettin
Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Nu för tiden finns det dessutom ett flertal olika sorters pasta som är betydligt mycket nyttigare och energirikare än den vanliga vita spaghettin
Den här Arrabiata-såsen blev ganska så mild (tycker jag) men med mycket smak. Fina kvisttomater var billiga nyligen och jag rörde ihop en pastaall’Arrabbiata med sådana
Pastan är ICA. ) Rör om i den heta pastan och avsluta med att ringla lite tryffelolja över. s naturligt glutenfria och till två portioner färdigkokt het pasta tog jag 2 msk pesto arrabiata och ca 3 msk krossade tomater (ekologiska eller Polpa)
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av pastan när det är ca 1 minut kvar av koktiden (spara ca ½ dl pastavattnet). Blanda pastan med tomatsåsen och värm i grytan tills såsen kokat ihop med pastan, ca 1 minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.