Det har en mysig yta, är lite småsegt, matigt om man har lite gosaker på det, mättande och otroligt gott att doppa lite olivolja efter att ha kört det i ugnen i ca tio minuter även dagen efter
Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Krämig, gräddig pasta. Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde
) Vi fikar ju inte jämt, vi äter mat ibland också. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Låt rinna av på hushållspapper. Koka pastan och strimla baconet. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
Efter man har lämnat blod så skall man ta det lite lugnt och inte lyfta för mycket tungt, M&M var hemma hos oss när jag kom hem… då blir det inte lugnt, full rulle hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.