Fetaost, körsbärstomater m mycket olivolja i gratängform i ca 200 grader i 20-25 minuter.
Blanda ner kokt pasta och stekt kryddad kyckling och salta efter behov.
4 4 port pasta (gärna tagliatelle) 3 vitlöksklyftor 250 g körsbärstomater 1 msk olivolja 400 g bladspenat 380 g stora vita bönor 150 g fetaost 1/2 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Till pastan serverade jag strimlad rostbiff, snabbfräst grön sparris ochvarmakörsbärstomater. En riktigt enkel och snabblagad pastasåssom kan ätas både kall ochvarm
Koka upp rikligt med vatten i en kastrull till pastan. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Smulafetaosten över blandningen och toppa med nötter
Vegetariska pastamedmassor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Krämig, gräddig pasta. Pasta Pappardelle. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
Koka pastanochstrimla baconet. Häll den nykokta pastan i en stor, smord, ugnssäker form. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.