Skiva bacon, finhacka lök och vitlök. Smaka av med salt och peppar och servera medpastan. Just ett sånt ögonblick hade jag förra veckan när jag hittade detta goda recept på pastasås på bloggen ”Fredriks fika”
Jag har varit med en kompis i Sundsvall och handlat lite kläder, ätit. Efter en riktig mathelg är det nu vardagsmat som gäller och det är väl bra det så man kan längta till helgen igen
Jamen nu blev jag smågrinig här. jag raderade den kanske bästa bild jag tagit på en skärbräda. Ta en ny bild då kanske ni tycker men det blir svårt det för ingredienserna på skärbrädan har vi ju glufsat i oss och ja
Tärna aubergine och zucchini till valfri storlek, dela löken i klyftor och halvera tomaterna. I söndags lagade jag en pastamed smak av aubergine, zucchini och tomat, tillsammans med rostade pinjenötter, rödlök och parmesan
2 Tillsätt zucchini, vitlök och sambal. 3 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med kycklingen. 5 zucchini, i halvmånar. 500 g pasta
Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Krämig, gräddig pasta. Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.