Pastamedoxfiléi en krämigsås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såseninnan och sedan steka till köttet när pastan kokas precisinnanservering
Servera med kokt pasta och toppa med nötterna. Julen närmar sigmed stormsteg och jag gissar att många har fullt upp med julbak, godistillverkning och annat julstök
Lyft över pastanisåsen. Här kommer receptet på den pastarätten jag snackade om i fredags. Krydda torkade örter redan nu så smaken får hänga med och riktigt svettas ihop
Smör eller olja tillstekning. Servering. Balsamico. Smör eller olja tillstekning. Servering. Balsamico. 4 portioner. 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 vitlöksklyftor. 200 g champinjoner. 1 tsk dijonsenap. 2 msk soja (jag använder kikkoman). 5 dl grädde (gärna vispgrädde). 1 litenknippefinhackadpersilja (kan bytas ut mot basilika). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 schalottenlök eller 1 lök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner. 1 tsk dijonsenap. 2 msk soja (jag använder kikkoman). 5 dl grädde (gärna vispgrädde). 1 litenknippefinhackadpersilja (kan bytas ut mot basilika)
Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pastamedoxfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.