Smörj en ugnsform med smör, varva carbonaran ochpastan. Hacka lök, bacon och körsbärstomater, stek dem på medelvärme i en stekpanna och häll sedan över grädden
Servera med nykokt pasta. Lyckos er som har Karl Johan i skafferiet efter denna svamphöst, jag har några påsar kvar och den kommer oavkortat gå till pastarätter där den så väl hör hemma
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastanoch koka den enligt anvisningen på förpackningen. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja och parmesanost
400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak)
Smaka av med svartpeppar. Tillsätt bambuskott, strimlad purjolök, svampoch hackad vitlök i oljan. Tillsätt vatten, fisksås, ostronsås, buljong och ingefära
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.