Föredrar färska. Strö över räkorna och servera med färsk pasta. Krydda med salt och peppar. Många lättlagade vardagsrecept med ingredienser som man ofta har hemma eller bara behöver köpa till något
Mängden i receptet gäller frusna örter, använder man färska kan man ta lite mer. På bilden ser ni en enkel pastamed räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar
Blanda pastanmed såsen och tillsätt citronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Vänd i den nykokta pastan, persiljan och räkorna. Koka pastan efter förpackningens anvisningar. I tidigare inlägg så efterlyste jag era favoritrecept och Alexandra Berta var först med att höra av sig med sitt
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Späd med lite vatten för tunnare sås. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaterna och tomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter
När man har räkor så vill man ju gärna göra en räkmacka med majonäs, ägg och räkor och eftersom jag inte äter vanligt bröd längre så blev det ju till att baka lchf bröd först
Jag har tidigare skrivit om durrakorn från da Carla, men aldrig tidigare prövat den färskapastan. Det är den färska glutenfria spagettin från da Carla ett strålande exempel på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.