Blanda såsen med den nykokta pastan, och servera omedelbart. Ni kan nog förstå att jag på grund av bristande rutin när det komme till fläskfilé fick något av en inspirationskollaps, innan jag drog mig till minnes en riktigt god pastarätt som jag brukade svänga ihop i början av min matbloggarkarriär
Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastan och koka den enligt anvisningen på förpackningen. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja och parmesanost
Häll den nykokta pastan i en stor, smord, ugnssäker form. Häll över såsen med kött och svamp. Så här gör du 40 minuter Koka pastan och strimla baconet. Skriv ut Dela E-post Pinna 4110 400 g pipe rigate (eller annan valfri pasta). 350-400 g fläskfilé. 2 msk konc oxfond med rödvin
En enkel men smakrik pastarättmed champinjonkvartar och körsbärstomater. Bryn fläskfilén i en stekpanna i två omgångar, krydda med salt och svartpeppar
Under tiden som såsen puttrar ihop, koka upp rikligt med saltat pastavatten. Koka pastan en minut mindre än instruktioner på förpackningen för slutligt al dente-resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.