Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Vänd i den nykokta pastan, persiljan och räkorna. Koka pastan efter förpackningens anvisningar. I tidigare inlägg så efterlyste jag era favoritrecept och Alexandra Berta var först med att höra av sig med sitt
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Späd med lite vatten för tunnare sås. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaterna och tomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter
Övriga ingredienser blandas i skålen medpastanmed creme fraischen. Den här pastasalladen är både smakrik för dom som hillar lite starkare karaktär och lätt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.