1 parmesan
(riven)Så här gör du 30 minuter Koka fyra portioner färsk pasta. Fräs chili och kräftstjärtarna hastigt i olivolja, lägg i creme fraiche. Smaksätt med fiskbuljong efter smak. Värm upp och rör om. Häll av pastavattnet och häll såsen på pastan, riv på parmesan. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera
Toppa tallrikarna med bacon och grovhackad persilja. 1svartpepparKoka pastan. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av med svartpeppar. 1Blanda ner såsen i pastan
Vispa ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke. Focaccia, grundrecept. Sätt fingrarna i degen så att det formas en massa hål, ringla över rikligt med olivolja och strö över flingsalt
En snabb och så enkel laxsås som vi just har inmundigat med lite pasta till. Fast ibland är Håkan lite av en hobbymeteorlog och försöker impa på frun med olika moln-konstellationer och vad de betyder för vädret
Så jag googlade fram ett recept på Arla som hette "nyförälskade kräftstjärtar" men den titeln kändes konstig på rätten som jag serverade maken och kusinen
Enkelt tillagad rödvinssås som med fördel tillagas med köttsky som bas. Hacka schalottenlöken fint och fräs i smält matfett i en stekpanna på medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.