När mamma bodde hos mig en vecka i höst så köpte jag en stooor majskyckling som mamma gjorde i ugnen med salt, peppar och en apelsinibitar som fick åka medi *magen*
Servera medris och resterande sås. Skär kycklingenimindrebitar. Både jag och maken tyckte såsen blev perfekt, inte för söt men ändå söt nog (för det är ändå en ”sötsur sås”)
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkycklingmed sötsur sås
Börja med att sätta på vattnet tillpastan och koka pastan enl anvisning på förpackningen. Servera kycklingröran på pastan och riv eventuellt lite mer pecorino ost över det hela
Pastamedoxfiléi en krämigsås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såseninnan och sedan steka till köttet när pastan kokas precisinnanservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.