Den här pastarätten är en krämig historia med mustig smak från det röda vinet men också med en svag hetta från chilin som rundas av med grädde, philadelphiaost och parmesan
Avokadopastamed basilika, parmesan ochrostadepinjenötter. Lite fegt resultat kanske, med tanke på utgångsreceptet, men en riktigt god, grön vardagspastamed den krämiga avokadosåsen och allt
Avokadopastamed basilika, parmesan ochrostadepinjenötter. Lite fegt resultat kanske, med tanke på utgångsreceptet, men en riktigt god, grön vardagspastamed den krämiga avokadosåsen och allt
Varsågod, en fläskfilé fylld med mozzarellaost. Ska jag använda sverigesvenskt-språk och skriva FLÄSKFILÉ i receptet eller ska jag köra med mitt eget modersmål, finlandssvenska, och använda GRISINNERFILÉ
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastanoch koka den enligt anvisningen på förpackningen. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja och parmesanost
Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukterna och skär dem i klyftor
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.