4 580 g räkor i lake 235 g olivmix 250 g broccoli 4 port spaghetti 1 rödlök 1/2 msk olivolja salt 130 g pesto arrabbiata 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan
Jag använde en bit blå ädelost, brie och färskost med dill & gräslök. Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Blanda pastanmed såsen och tillsätt citronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Alexandra berättar att hon älskar att göra den för den känns lyxig med ny skalade räkor, tomaterna gör den krämig och parmesanen ger ytterligare en lyx känsla
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Späd med lite vatten för tunnare sås. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaterna och tomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter
Du kan variera den genom att ha i räkor, kyckling, majs eller något annat mumsigt du gillar. Krämig gräddsås medpasta, champinjoner, broccoli, soltorkad tomat, vitlök och riven ost
Krämig pastamedädelost, spenat & valnötter. Vänd runt och tillsätt sedan smulad ädelost. Vänd därefter ner spenaten i pastanoch smaka av med salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.