Alexandra berättar att hon älskar att göra den för den känns lyxig med ny skalade räkor, tomaterna gör den krämig och parmesanen ger ytterligare en lyx känsla
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Späd med lite vatten för tunnare sås. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaterna och tomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter
Övriga ingredienser blandas i skålen medpastanmed creme fraischen. Den här pastasalladen är både smakrik för dom som hillar lite starkare karaktär och lätt att göra
Servera med ljust bröd och varför inte ett glas öl. Låt dem koka med i 2 minuter. 500 g tinade räkor med skal. 1-2 tsk sambaloelek. 500 g tinade räkor med skal 4 msk tomatpuré 4 msk vatten 4 msk balsamvinäger 1 msk konjak 1-2 tsk sambaloelek 1 ½ msk olivolja 4 krm salt 2 krm strösocker 3 msk finhackad scharlottenlök 1 msk finhackad persilja 1 msk finhackad dill
Smaka av med limesaft, sweet chili och peppar. Serveras med nykokt tagliatelle. 3 st chili, röd. 11 msk sweet chilisås. 1400 g räkor, skalade. 14 portioner tagliatelleFräs finhackad gul lök, chili, vårlök, skivade champinjoner med curry i smöret
Kärna ur och hacka chilin. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med bröd. Fräs vitlök, chili och sambaloelek i olja i en kastrull ca 1 min. 500 g räkor med skal. 1 röd chilifrukt. 1 tsk sambaloelek
Eller vänd ner dem i pasta. Räkor,. Smaka av med salt och ev. chiliflakes. Servera med bröd. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilin och fräs allt sakta på svag värme i olivoljan i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.