Lägg upp och servera medbryntsmöroch rostade pinjenötter. Ansa sparrisen och skär av topparna, skiva stjälkarna till tunna band med en mandolin eller en potatisskalare
Rosta solrosfrön i en het torr panna, bryn lite smöroch lägg upp allt på en tallrik. Ansa och skala sparrisen, koka den al dente i rikligt saltat vatten
4-6 Gnocchi 900 g potatis (gärna amandine, colomba eller melody) 2 ägg 1 tsk salt 3 - 4 dl vetemjöl (+ extra till utbakning) 2 msk smör (till stekning) 2 msk olja (till stekning) svartpeppar Bryntsmörmedsalvia 1 kruka salvia 50 g smör Till servering ca 1 dl riven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Pensla kålen medsmöroch honung. Häll på mjölk och fyll upp med vatten så att det täcker. Tommy Myllymäki vann ju kock-VM med en sabayonne på bryntsmör till gös så jag tänkte att det funkar lika bra till hälleflundra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.