Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pasta med oxfilé
Kikkoman. 400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner. 200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar). 1 klyfta vitlök. 4 msk olivolja. 4 dl vispgrädde. 6 msk rött vin eller 2 msk vinäger. 1/2 dl hackad färsk basilika, kruspersilja eller bladpersilja
Vegetariskapasta med massor av härligachampinjoner, vitlökochlite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fickbli detta häromdagen
Koka pastanochstrimla baconet. Häll den nykokta pastani en stor, smord, ugnssäker form. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.