Skär filéerna och lägg uppe på pastan slå på lagom med sås. Koka pastanoch lägg upp på stora fat. Ta ut de färdiga kycklingfiléerna och smaka av och späd såsen med hönsbuljongen
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Servera såsen till pasta. Det här snabba, enkla och goda receptet hittade jag hos Cecilias mat. Det var så enkelt att tom min man klarade av att göra det
-) Återkommer såklart med bilder ifrån den maten. Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pasta med oxfilé
Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Slå på vinet, låt det koka upp och fortsätt med tomatsås, kapris och tonfisk. Häll av pastanoch blanda ner i kastrullen med sås tillsammans med persilja
När det är klart ta av pannan från värmen. De är helt smaklösa men suger i sig alla smaker frånsåsen. jag hade också i mexikansk kryddblandning från Kockens (köpt på Willys)
Hacka eller mortla rosépeppar och blanda med färskosten. Skär timjan fint och bland ner i dippen. Skär ner alla grönsaker i stavar, samma storlek och form på samtliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.