Servera med parmesanost och du har dig en riktig lyxig pastarätt. Denna rätt är perfekt när man är sugen på något riktigt som ska gå snabbt att tillaga
Det här är en pastarätt som jag gärna gafflar i mig, med massor av nyriven parmesan över. Vitlök och chili - jättegott i nästan vilken pastasås som helst
Bred färsen över och täck med resterande kål. Låt det koka på svag värme under lock ca 18 minuter. Arbeta samman färsen med ris, salt, peppar, paprikapulver, basilika, lök, paprika, passerade tomater, pressad vitlök och 3/4 dl vatten
Servera medpasta al dente. Deglacera pannan, dvs koka ut stekpappan med vatten och spara skyn. -) Frågan är om jag någonsin kommer göra köttfärssås på vanligt vis i fortsättningen
Detta var det första receptet jag lade upp på bloggen, så det gör det extra speciellt. Servera biffarna tillsammans med färsk pasta och avsluta med att klippa färsk basilika över
Så jag testade att göra en klassisk pasta carbonara med kycklingbaconet och det blev supergott. För ett tag sen så fick jag hem några nyheter från Kronfågel, en av nyheterna var kycklingbacon, vilket dom är först i Sverige med
Jag har också fått till en bättre mängd som passar för ett hushåll med två personer. jag vet att jag har lagt ut ett recept tidigare på hemmagjord pasta
Häll över äggblandningen och rör runt så att pastan täcks av såsen på en platta med mycket svag värme på, ta av från värmen när såsen har blivit krämig och täcker pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.