Bland annat de här sega Dajmsnitten som egentligen är en upphottad variant på de gamla vanliga, hederliga kolasnitten, som killarna ofta vill att jag bakar
Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem till mig på fika och lite party. Vi äter frukost tillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som är värd
Därför passade jag på att laga favoriträttenPasta Bolognese. Med det vita vinet och avsaknaden av grädde blev det en så kallad klassisk Pasta Bolognese, vilket jag tolkar som att det är den mest rätta pastarätten från Bologna
Påen helt vanlig torsdag. Idag har jag varit på hos tandläkaren med barnen. Dessutom låg både Filter och Allt om mat på hallgolvet och väntade på mig när vi klev över tröskeln
Även vi lagar det allt som oftast, och ofta blir det med samma ingredienser och samma kryddning, men det går ju faktiskt att variera köttfärssåsen i det oändliga, om man har lite fantasi och kreativitet, vilket man kanske saknar när man kommer hem efter en stressig dag på jobbet och barnen är hungriga och griniga, men det går
Koka pastan under tiden. När pastan har kokat klart, häll av vattnet och ha i det i pannan. Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto
Ibland, när jag lagar vissa rätter, funderar jag på om de verkligen är värda ett blogginlägg. Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.