En god skaldjurspastamed både laxochräkor. En god skaldjurspastamed både laxochräkor. 2 portioner150 g tagliatelle250 g räkormed skal1 röd paprika1/2 msk olivolja1 dl vitt matlagningsvin1 dl vatten2 msk konc hummerfond1 vitlöksklyfta, pressad1 dl lätt créme fraiche100 g laxfilé1/2 tsk salt2
Låt såsen koka några minuter och servera sedan med nykokt pasta. Som pasta har jag valt en färsk tagliatelle som jag tycker passar bra till den krämiga såsen men här står det ju fritt att välja efter tycke och smak
Smaksätt såsenmed dill, skal och saft av en citron (prova dig fram), salt och peppar. Lade till och drog i från så blev det en riktigt trevlig vardagspastamed sting från chilin och mycket smak från den rökta laxen
Smaksätt såsenmed dill, skal och saft av en citron (prova dig fram), salt och peppar. Krämig pastamed rökt lax, räkor, chili och grädde Pastamed rökt laxochräkor
Rör ihop ingredienserna till den kalla såsenoch låt den stå i kylskåpet och gotta till sig. Kall sås. Fyll på medräkor, lax, hackad dill och osttärningar
Rör ihop ingredienserna till den kalla såsenoch låt den stå i kylskåpet och gotta till sig. Kall sås. Fyll på medräkor, lax, hackad dill och osttärningar
Blanda såsenmedpastanochräkorna. Ute på trappan har jag planterat lite olika örter i en kruka så denna gång använde jag färsk persilja och basilika i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.