Smaskens Passar perfekt till ris, pasta, potatis i olika slag. Fläskfilégratäng med massa härlig svamp, purjolökochbacon, och en sås smaksatt med senap, vitlök ochkalvfond å grädde som alltsammans puttrade i
Servera med ris. Skär bacon i strimloroch knaper stek den. Skär purjon i strimloroch fräs den. Lägg purjon i en smord ugnsfast form, lägg filéerna över och strö över bacon
Ha ner i en form. 5 portioner9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. - Läs hela inlägget här 5 portioner. 150g mager riven ost. 1pkt bacon
Servera mednykoktpasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.