Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Späd med lite vatten för tunnare sås. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaternaochtomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter
Dela tomaternaoch blanda dem med rucola, räkor, ricottaost, dill ochcitronsaft i en skål. Vänd ner räk- ochtomatblandningen i pastakastrullenoch blanda allt-sammans
Den här pastan blev oväntat god, och det tack vare mammas hemodlade körsbärstomater som jag hade i. Jag lagade alltså denna pasta när jag var hemma i Skåne i augusti, men har även lagat den i London två gånger sedan dess och den är verkligen kanongod
Kvällen middag blev Pastamed räkor, körsbärstomater, vitlök och olivoljaDetta recept går fort och kan gå ännu fortare om man väljer färdigskalade räkor
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Nyanserad, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, mineral, smör ochcitron. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen och koka den nästan klar (den ska gå en minut tillsammans med såsen sedan)
När pastan är klar, häll av och slå ner pastan i gräddblandningen. Koka pastan under tiden. I med hummerfond, buljongtärning, rivet citronskal, citronsaftoch svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.