3 portioner kokt pasta1 burk tonfisk i vatten1 burk krossade tomater2 dl lättcremefraiche4 msk philadelphia vitlök och örter1 knippe örter (går finfint med frysta)1 röd paprika5 dl kokt broccoliblanda ihop creme fraiche, färskost och örter och ställ åt sidan. 1 burk tonfisk i vatten
2 Steg Låt tonfisken och majsen rinna av. 4 Steg Medan pastan kokar, lägg Philadelphia-osten, tonfisken och majsen i en kastrull och värm försiktigt utan att koka. 5 Steg Häll av den kokta pastan och blanda med Philadelphia- och tonfiskblandningen i en ugnsfast form. 185 g tonfisk på burk
4 250 g pasta 1 broccoli (à 250 g) 1 paprika 1 burk krossade tomater (à 400 g) 1 ask färskost med vitlök och örter (à 125 g) 2 dl lätt crème fraiche 1 msk basilika 1 burk avrunnen tonfisk i olja (à 185 g) olja salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Gjorde en superenkel pastagratäng med köttfärs häromdagen. Pastagratäng med köttfärs 4 port. En bra vardagsmiddag som passar perfekt att förbereda och bara ta fram och gratinera när man ska äta
I kväll blev det en pastagratäng med kyckling. Pastagratäng och kampen med Viktväktarna. Hur jag än försöker komma ifrån viktväktarna och klara mig på egen hand med alla verktyg man skaffat sig under åren
Helt okej som det är, men samma ingredienser i form av en pastagratäng… Mycket bättre, eller hur. Jag fick en fin stekgryta i gjutjärn i födelsedagspresent, som var helt perfekt att göra den här pastagratängen i
Först ut blev stekt tonfisk med en återkommande favorit, gräslökssås. Har ofta gjort såsen till lax, men tyckte nästan det funkade ännu bättre med tonfisken, som inte är så fet i sig själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.