Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven. 12 champinjoner. 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja
Strö över spenaten och krydda med oregano. Recepten till de flesta av rätterna jag lagade till buffén finns redan på denna blogg, men jag tänkte att jag skulle komplettera med några av de som inte finns med
Fördela spenat, feta ochsoltorkade tomater i bröden och toppa med kycklingpinnarna. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingpinnarna tills de är genomstekta och har ordentligt med färg
Denna gång fick soltorkade tomater, champinjoner, squash och paprika samsas i grytan. De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Hacka tomater och oliver, blanda med fetan. Salta och peppra laxen, fördela fetablandningen i snitten. Klipp lite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad
Det är något speciellt med kombinationen av fetaost ochsoltorkade tomater som gifter sig så bra. Det här receptet är bara på ett ungefär, precis som med alla recept jag lägger upp här i bloggen så går det jättebra att justera ingredienserna utifrån det som finns hemma och vad ni gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.