Kvällens middag bestod idag av den här goda pastagratängenmed smak av pestooch stark korv. Blanda pasta, broccli, korv- och grönsaksblandningen medpestosåsenoch häll alltsammans i en smord form
400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven. 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja. 8 cocktailtomater
Tillsätt korv, purjolök, morötter och champinjoner. Apropå äta hälsosamt så kommer här en pastagratäng fylld med grönsaker, fiberpasta och härliga kryddor, och till det en vitamin-och mineralrik sallad
Blanda pasta medtomat, mozzarella ochpesto. En jättegod och lättlagat rätt med italienska smaker. Gör peston genom att noppa av alla bladen på basilikan och lägg i en mixer
Tomater, lök och vitlök blandades med spenat och jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra med vilken korv som helst
Idag möts Italien och Sverige i en ugnsform här i det Mårtenssonska köket, när vi bjuder på en ugnsstekt medisterkorv fylld medtomater, mozzarella och basilika, toppad med parmesanost
Rör ner basilikabladen och smaka av med balsamvinäger, salt och svartpeppar. Varva sedan med mer tomatsås, parmesan, skivad mozzarella, pasta tills alla ingredienser är slut
Vispa ihop ägg, grädde ochtomatpurémed salt, peppar och smulad oregano. Låt den mjukna på medeltemperaturoch lägg sedan i vitlök och grönkål tillsammans med en extra klick smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.