Denna pastasallad går ju förstås att äta kall också, kanske i sommar i picnic-korgen. Skär champinjonerna i skivor och stek dem med smör och salta och peppra gärna på dem
Pensla purjolökenmed smält smör och strö över rivet citronskal. Skär ner spetskålen i mindre bitar och sautera den mjuk i lite smör, smaka av med salt och lite pressad citron
Blanda sedan med crème fraiche och. fyll den med baconröran. och tärna äpplena. - en helgfavorit som är lätt att förbereda och servera till många glada
Blanda sedan med crème fraiche och. fyll den med baconröran. och tärna äpplena. - en helgfavorit som är lätt att förbereda och servera till många glada
Det var mycket makrill för några veckor sedan, i samband med vårt besök i Göteborg med omnejd. Grovmald senap, äppleochpurjolök ger en smak som passar lika bra till en god, grillad korv som till varmrökt lax - eller då, som i vårt fall, rökt makrill
Kan tro det är ett LCHF-recept för den är bra fet med creme fraiche och vispgrädde. Nästa gång jag lagar den, och det blir nog snart, kommer jag dock att byta ut de feta produkterna till matlagningsgrädde och lätt creme fraiche eftersom jag äter potatis till, men om man följer LCHF-dieten kan man ju istället för potatis ha ugnsbakade grönsaker och rotfrukter till
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.