Kyckling3kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning. 1Pastasallad200 g pasta (gärna farfalle eller penne) 1 burk majs (à 280 g) 200 g skogschampinjoner 250 g körsbärstomater 0,5 purjolök örtsalt svartpeppar. 1Dressingca 200 g pesto 3 dl crème fraîche
Eller ha den som en bas och tillsätt räkor, kyckling eller något annat gott kött. Pastasalladmedpestooch soltorkade tomater är gott till buffén eller som tillbehör till grillat
Stek kycklingfilén i bitar. Rör ihop Cream fraiche grädde fonden o peston. Lägg dom färdiga kycklingbitarna i en eldfast form lägg sedan på bacon o kantareller
Servera kycklingenmedpestooch chiliris. Dela kycklingfiléerna på hälften, salta och peppra och lägg tillsammans med tomater på en plåt eller i en ugnssäker form, ringla över olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.