Blanda dressingen och smaka av. Blanda allt på ett fat och skeda dressingen över. salt och svartpeppar. 1 förp tonfisk i olja. 500 g fusilli 1 förp tonfisk i olja 3-4 ägg, hårdkokta 1-2 dl svarta oliver rucolasallat 3 tomater, i klyftor Dressing. 1,5 dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger salt och svartpeppar 2 msk vatten 1-2 tsk ljus dijonsenap 1 klyfta vitlök, pressad
Skala och finhacka rödlöken, lägg den i en stor skål med en nypa salt och svartpeppar. Koka pastan i en stor kastrull med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
Servera pastasalladenmed kesoröran. Till min pastasallad igår kväll hittade jag emellertid på en "tunn" dressing utan någon vinäger eller olja, men som blev jättegod och smakade en hel del
Koka lagom mängd fullkornspasta och låt svalnaBlanda till dressingen och rör om ordentligtFinhacka dillenHacka löken i strimlorBlanda dill, räkor, lök och delar av dressingen med pastan och smaka avTillsätt mer dressing efter tycke och smakSkär sparris i mindre bitarKoka sparris och ärtor kort, låt svalna och blanda ordentligt med övriga godsaker i salladenSmaka av igen ifall det behövs lite extra dressingServera och ät med god aptit - det gjorde vi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.