Jag gjorde två varianter, en medskinka som botten och en med förvälld vitkål. Jag hackade färsk spenat och purjolök, knäckte i ett ägg i varje form och kryddade med salt, peppar och chilipeppar
Lägg i en skål och fyll på med riven ost och en rejäl skvätt olivolja. Servera med extra pesto. Bred ut peston på brödet, lägg på skinka, mozzarella och skivad tomat
Vänd med skarvarna neråt, ringla lite olivolja, flingsalt, peppar och pizzakrydda över. Tipset fick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Vik upp kanterna och tryck ihop med en gaffel. Gör även det medägget. Skär skinkan i småbitar. Jag brukar göra fyllningen först och ställer den i kylskåpet då jag gör pirogen
Vik ihop allt till en rulle ochläggmed skarven nedåt i en ungsfast form. Servera med en grönsallad. Ta en lasangeplattebit, riv några bitar mozarella och sprid ut på pastabiten, lägg på några skivor skinkaoch sprid ut lite zucchinibitar
Italienskt,. För en himla massa år sedan åt jag en pastarätt som kallades Delizie på en liten restaurang, det var små stående pastastubbar fyllda med kokt skinka, skivad zucchini och ost, stubbarna stod i en tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.