Idag så fick det bli fisk till middag. Själv så håller jag på få en jädrans träningsvärk i mina armar och ben efter body pumpandet igår, tog lite mer vikter och det straffar sig
sedan i med lite vatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. 1 liten fläskfilé. 1 burk creme fraiche (liten). 1 liten fläskfilé
Här kommer receptet på lite nyttigare godis, en liten bit passar perfekt till kaffet. Grädda mitt i ugnen i ca 175 grader i 6-10 minuter, ska få lite färg. Koka upp grädden med agavesirapen i en stor kastrull (bra med lite större kastrull så det inte kokar över), låt det sedan sjuda, tar en stund men efter ca 30-40 minuter börjar det hända lite i kastrullen
Lite nyttigare lakritskola. Du behöver. 20 dadlar. 1/2 dl kokosolja. 1 tsk salt. 1 1/2 msk lakritspulver. 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare, mixa länge
Tillsätt sedan vattnet lite i taget och rör om med fingrarna tills en fast deg formas. Värm en stekpanna på spisen (medelvärme) och släng ner en smörklick eller lite vegetabilisk olja
I lördags fixade jag lite gott plock till kvällen. Bred ev bröden med lite smör. Tunnbrödsrullar med rostbiff och pepparrotsvisp blandad med rivet äpple,
Dessa fick fräsa en stund med lite skivad vitlök och chili i olivolja. Tack vare J & M låg det alltså en liten saltrulle av älg och skräpade i frysen igår
Perfekt till påskägget för den som vill vara lite mer hälsosam och undvika vitt socker. Platta ut massan på en liten plåt eller bricka med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.