Smaka av med salt, peppar och pressad citronsaft. Tillsätt färs, ägg, salt och peppar. Bjud spetten tillsammans med pommes frites eller bakad potatis och en sallad
Bryn köttfärs och svamp i stekpannan, krydda med salt och peppar. Skölj och skär purjolöken i skivor, ha i den i pannan och fräs ihop medfärs och svamp, lägg i buljong tärningen och slå på vatten och grädde
Blanda ihop färsenmed finriven lök, vatten, salt och peppar. I Ryssland lägger man upp pelmenin på en tallrik, häller på massor med svartpeppar och doppar sen varje pelmeni i en ättiksblandning (ättika+vatten) och äter dem tillsammans med smetana
och mosa dem med en gaffel. och lägg undan ca hälften medan du lägger resten med bönorna i en skål. med. Stek även lökskivorna gyllene i en stekpanna med olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.