Blanda i både tomaternaoch oliverna i såsen och smaka av med salt och nymald svartpeppar. Blanda Philadelphia-osten med mjölken i en liten kastrull och rör på svag värme tills Philadelphia-osten smält
400 g pasta pennerigate 500 g rökt sidfläsk 75 g gul lök, hackad 75 g parmesanost, riven 1,5 dl grädde 2 msk tomatpuré 200 g körsbärstomater, halverade 2 msk olivolja 400 g Barilla tomatsås all’Arrabbiata ev 0,5 dl vatten
Lägg i de skalade och hackade tomaterna utan fröhus. Färska tomater. Koka PenneRigate Barilla i rikligt med saltat vatten som smaksatts med lite fänkål, häll av vattnet och blanda med såsen
Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet. PenneRigate. Skär fläsket i tärningar och bryn det i en stekpanna med olja
Skålla tomaterna, ta bort skalen och fröhusen och skär dem i bitar. Tomater i klase. Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med grönsakerna
Stek löken ochtomaterna i en panna , strö över curryn så den får steka med en stund i pannan. En regnig och stormig dag passar det utmärkt med en currygryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.