) Det fick bli pepparbiffmed en underbart god potatisgratäng samt grönpepparsmör. Till efterrätt hade vi chokladfondue med banan och jordgubbar som smakade helt okej för denna tiden på året
Vi älskar verkligen ost och en av de absolut bästa såserna är den med mögelost i. För ett tag sedan åt vi pepparbiff och ädelostsås och det var så grymt gott så jag måste bara ge er lite helginspiration
Smaka av med mer kryddor. Grytan kryddade jag med srirachasås (se bild på flaskan längre ner) och för att hålla ihop smakerna kryddade jag även vitkålen med samma starka sås
Det innebär att jag försöker bli av med sötsuget och själva beteendet i att äta söta saker. Jag har tagit fram fyra inspirerande exempel på frukostar som uppfyller dessa krav
Blanda resten av gräddfilen med färskosten och bred på det på tårtan, på sidorna och uppe på. Blanda 3 dl gräddfil med majonnäsen, dela upp blandningen i tre skålar
Ringla på lite olivolja och krydda med oregano, basilika och pepparmix. Pepparbiff. Stek köttet hastigt i en het stekpanna (gärna grillpanna för att få de fina ränderna) och krydda med salt och peppar
Ingredienser Portioner. 4 1/2 purjolök (à ca 200 g) 1 röd chili 250 g körsbärstomater 300 g spaghetti 1 riven vitlöksklyfta 2 msk olivolja 2 dl vispgrädde 2 tsk finrivet citronskal ca 200 g skalade kräftstjärtar 1 1/2 dl finriven parmesanost salt svartpeppar Vid servering dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Först fyller jag halva frysen med sockerkaksrester efter ett antal misslyckade försök med att få fram ett recept på den här chokladkakan med cream cheese-fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.