Vispa ägg med strösocker, farinsocker och muscovadosocker. Smält smöret och låt det svalna något. Rör i crème fraiche, kesella, smält smör samt kryddorna
Dela sedan paprikan i två och skär med lätt hand bort de vita trådarna. Saffransås. Skala palsternackan och ta ut kärnhuset ur paprikan utan att skära den i smådelar
Koka upp mjölk och grädde med sockret ochsaffranet. Häll sedan över det medan det forfarande är hett i formen, och fördela sockermassan i formen genom att luta på den så att alla väggar och botten täcks
Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Täck hela ytan med den rivna osten. Stek upp detta, salta och peppra. Servera gärna med ett spanskt vin. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Servera med pasta och en god sallad. Täck hela ytan med den rivna osten. Blanda cremefraiche, grädde, sweet chili sauce, pressad vitlöksås och kycklingfond
Fisk med purjolök ochcremefraiche. Och det är inte bara pengar man sparar på att ta med sig en matlåda, utan man gör en insats för miljön också genom att minska matsvinnet
Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på cremefraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.