Dök det helt plötsligt upp två tillfällen denna veckan med helt otroligt goda pajer. sedan är det bara att vänta en liten stund, innan det är dags att sätta tänderna i Mamma Ingers bästa kycklingpaj någonsin
Är det något jag aldrig kan göra mig av med så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras ochdet är så fascinerande
Min första tanke var att göra en pepparkaka på mandelmjöl men sen kom tanken att blanda samma tvåav julens många goda smaker nämligen chokladoch pepparkakskrydda
Nu är det färdigprodcerat för idag och kvällen avnjutes i tv-soffan framför Idol. Innan jag avslutar måste jag berätta att mina bull-pops (som jag vann deigntävlingen med anordnad avHembakningsrådet på Kanelbullens dag) numera finns med på Kronjästs hemsida
Koka upp grytan och skumma avdet som flyter upp som ser geggigt ut. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Chokladkaka med citrussallad & basilikaglass á la Strömberg. Ibland har man det allt bra. Jag fick tillsammans med en väninna åka till SPA en hel dag med skjuts både dit och hem
Jag tyckte inte heller det var någon ide att baka egna heller, för de skulle väl bli ännu äckligare. Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
(Råsocker smälter inte ut lika mycket som det vanliga strösockret). Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.