Botten består av både digestivekex och pepparkakor, den lena fyllningen är smaksatt med apelsin och ovanpå detta ligger ett crème fraichetäcke som sötas med florsocker
Krossa eller mixa kakorna till smulor och blanda sedan med det rumstempererade margarinet. Vispa äggulor och socker vitt och pösigt i ytterligare en egen skål och tillsätt vaniljsockret
med lätta stora och luftiga tag med slickepotten. Låt nu botten svalna medan du gör chokladmoussen. Jag delade hasselnötbottenoch la den ena i botten på formen
Själv ska jag så snart det här inlägget är nedprintat ge mig ut i köket och koka lite baileysfudge med rostade hasselnötter och en kola med apelsin- och stjärnanis
Garnera tårtan med jordgubbar och citronmeliss. Mixa nötterna grovt i matberedare med kniv. Vispa äggvitor till en hård smet, det ska gå att vända upp och ned på bunken
Vispa grädden och blanda med lite mosade bär och en nypa vaniljpulver. Vi har testat ett par olika produktprover av sötningsmedel gjort på bland annat stevia som jag har fått hemskickat, men vi klarar inte riktigt av bismaken på dessa
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.