Pepparrotsfisk med brynt smör och blomkålsmos
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • vit fiskfilé, t ex MSC-märkt torsk
  • salt
  • nymald svartpeppar
  • smör
  • finriven pepparrot
  • stort blomkålshuvud (1 kilo)
  • vispgrädde
  • paket frysta haricorts verts (250 g)
  • kokt potatis
  • 4 personer Ingredienser 600 g vit fiskfilé, t ex MSC-märkt torsk 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 50 g smör 1/2 dl finriven pepparrot Blomkålspuré 1 stort blomkålshuvud (1 kilo) 1 dl vispgrädde 3/4 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar Tillbehör 1 paket frysta haricorts verts (250 g) 800 g kokt potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.