De här pizzaslicen blev verkligen hur goda som helst. Gräddade tills pizzan fått fin färg och toppade sedan med lufttorkad skinka, oliver och en klick smaksatt creme fraiche, och som pricken över i lite klippt gräslök
Parmaskinka, två olika sorters salami, houngsmelon, kall marinerad kyckling med smak av soltorkade tomater och basilika, pastasallad som bestod av färsk tortellini med pestofyllning, blandade salladsblad, gurka, tomater, rödlök
Dessutom är de betydligt mer mättande än färdigköpt formfranska som mest verkar innehålla luft. Skriv ut receptet/inlägget med eller utan bilder, klicka här (Print Friendly) Formfranska
Det som är bra med piroger är att man kan äta de kalla så det är perfekt picnicmat. Dela degen i bollar och rulla sedan ut dessa till cirklar (som små pizzabottnar)
Pressa ur vätskan som bildats. En stor eller två mindre zucchini3 schalotten lökar2 dl vispgrädde2 msk philiadelphia ost2 tsk sambal oeleksmörsvartpeppar saltGör så här
Elis och jag bakade äppelpaj/smulpajtill Matilda som har halsfluss. Halvkass och soffliggandes var hon ändå nyfiken på vad det var för gottis som vi kokade ihop i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.