Idag fick det bli smaken av pepparstekt lax smaksatt med citron. Därefter la jag skivade champinjoner i samma panna med en klick smör så smakerna fick hänga med och blomma ut
Smaka av med salt och peppar. Fläskfilemedaljonger. Mortla grönpeppar, rosépeppar, svartpeppar och flingsalt finfördelat och krydda fläskfilémedaljongernamed
Ta ut k öttet och slå in i folie och låt vila medan du fixar till resten av middagen. Servera med t ex stekt potatis och en kall mango chutneysås och sallad
Smaka av med salt och peppar. Fläskfilemedaljonger. Mortla grönpeppar, rosépeppar, svartpeppar och flingsalt finfördelat och krydda fläskfilémedaljongernamed
Servera köttet tillsammans med den varma ananasen och förslagsvis ugnsstekt potatis. 1 kg kotlettrad med ben. Är du osäker så kolla gärna med termometer så att köttet är klart, ta ut köttet när innertemperaturen är 70°. Ananas, Kotlettrad, Mat i lergryta, Pepparmix, Salt 1 kg kotlettrad med ben
Täck med vatten och koka i cirka 15 minuter tills potatisen är mjuk. 2 Häll av vattnet och mosa potatisen, gärna med en stöt. 3 Rör i smör och sirap och smaka av med lite salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.