Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilémed gratinerad potatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
Lägg den på galler i en långpanna och stick in en termometer i den tjockaste delen. Ta ut k öttet och slå in i folie och låt vila medan du fixar till resten av middagen
- Skiva fläskfilén i cm stora bitar och krydda med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Lägg fläskfilén i botten av en form, höll över såsen och strö på grönsakerna
Servera med krämig potatisgratäng. Bryn fläskfilén hastigt i smör, så att den får en vacker yta. 1 fläskfilé. Putsa fläskfilén och ställ ugnen på 125-150 grader. Ställ sedan in den i ugnen och köttet ska uppnå en innertemperatur på ca 70 grader om du vill ha den genomstekt. 1 fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.