Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Känn efter med en sticka så de är färdiga. Salladen går utmärkt att äta som ensamrätt, men funkar också som tillbehör till exempelvis lamm eller kyckling
Hacka hasselnötterna och blanda med vinägern och oljan. Sallad av rökt makrill, ägg, salladslök, västerbottensost och hasselnötsvinägrettVårsmaker i en lättlagad och läcker sallad
Toppa medsalladslök och dressa med citronsaft, olivolja, salt och peppar. I alla fall om man som jag bor i en lägenhet med en massa takfönster som inte bara släpper igenom ljus utan också värmer upp rummen rejält
Dra bort skinnet från makrillfiléerna och bryt fisken i mindre bitar. Fördela salladsblad, potatis, fisk och ägg i fyra tallrikar, toppa med lök och rädisor
Smula sönder feta osten och lägg den tillsammans med grönsakerna. Jag gillar sallader men kan tycka att det lätt kan bli lite enformig ibland, därför blev jag jätteglad när jag hittade detta recept i någon tidning i sommras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.