Blada ihop allt och platta ut runda bröd. Stek i stekpannan och servera direkt. 2 dl vetemjöl 2 dl rågsikt50 gr mjukt smör2 tsk bakpulver 1 tsk salt2 dl fil eller yoghurtRör ihop bakpulvret med mjölet först. - Läs hela inlägget här 2 dl vetemjöl. 2 dl rågsikt. 2 dl fil eller yoghurt
Vält eller lyft ut brödetpå ett galler och låt svalna en timmeinnan du delar det. Jag är inte mycket för att baka matbröd men jag hittade ett recept som jag inte kunde motstå
Vad sägs om att grädda litepitabrödpågrillen. Följ receptet och resultatet blir mjuka fina, goda pitabröd som kan fyllas med grillat och diverse goda tillbehör
PizzapåLibabröd har varit ett populärt och hett ämne i grupperna jag följer på Facebook. Precis som Vitkålsgratängen så blev jag även nyfikenpå denna pizza
Jag kör dom lite extra för mer knaprighet. Tryck ut på en plåt med bakplåtspapper. Mosa ihop 50 gram havregryn med 150 gram keso. Grädda i 225 grader tillsbrödet har fått fin färg
Ingredienser 1 odefinieradvittbröd , t ex ciabatta 1 odefinieradvitlök(ar) 1 odefinierad tomat(er) 1 odefinierad salt 1 odefinieradolivolja Köp receptet
Den här tjejen kom på något som otroligt många i vårt stressade samhälle längtade efter, ett bröd som jäser över natten, som man slipper knåda och ser ut och smakar som ett riktigtbageribröd
Det är ett underbart gott, mjukt och saftigtbröd som går utmärkt att rosta. Och så tänker jag "imorgon ska jag köpa/hittapå något", och så står man där dagen efter och hittaringetvettigti kylen den dagen heller
På vardagar blir det ofta ett grövre, nyttigarebröd. Jag älskar bröd som ni vet. Startar varje vardagsmorgon med gröt och en till två smörgåsar med gott pålägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.