Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Inte en droppe olja och ändå så gott. Då har jag hittat den ultimatamarinaden. Marinaden använde jag tillfläskfilé som grilladesoch det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmarsmarinerande
Det blir en avvägd fruktigsmoothie som ändå är både friskoch mättande. Volymerna är inteskrivnai sten heller utan det är bara att låta kreativiteten flöda
Jag hittadeisglassformar på Ica för ett par dagar sedan, ochidag blev det invigning. Mumsigt. En härligt läskande isglass med smak av hallon ochpersika bjöds det på till efterrätt ute i Brån idag
Rör ut jästen i det ljumna vattnet ochtillsätt sedan sirap, olja, solrosfrön, riven morot och mjölsorterna, arbeta till en smidig deg och låt jäsa i 40 minuter. Platta sedan ut degen i en lätt mjölad långpannaoch skär i24-bitar (så går det lättare att få portionsbitar av det färdiga brödet). Jäs brödet ilångpannani 30 minuter, pensla med ägg och strö över solrosfrön och havregryn. Grädda mitti ugnen i 225 grader i 20-25 minuter. 1/2 dl mörk sirap. 1 stor finriven morot. 2 dl rågsikt. 5 dl vetemjöl special
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.