Persiko- och portobelloburgare
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 st portabellosvampar
  • 6 st persika (or)
  • 6 st fullkornshamburgerbröd
  • 100 gram ärtskott , färska
  • 5 st små tomater , skivade
  • 5 st salladslök(ar) , skivade
  • 1 knippa(en) timjanblad , repade
  • 0.5 dl kallpressad olivolja
  • 2 st rosmarinkvist(ar) , (hacka 1 av dem fint och använd den andra som pensel)
  • 1 msk timjan , bladen repade och finhackade
  • 2 st vitlöksklyfta(or) , finhackade
  • 1 saften av en halv citron
  • 1 havssalt och nymald svartpeppar
  • 4 st mogna avokado , delade, urkärnade och skalade
  • 3 st små tomater
  • 1 knippa(en) bladpersilja
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 0.5 st citron (er)
  • 2 msk kallpressad olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.