Lyft ur och lägg åt sidan medan du gör såsen. Servera med kokt jasminris. Ha ner svartkål, strimlad grillad paprika, sköljda kikärtor, hackad timjan, creme fraiche, tomatpuré och sweet chilisås
Varje år lanserar Arla en årets gourmet-crèmefraiche i samarbete med vinnaren av förra Årets kock. Klas Lindberg har komponerat en variant med ingefära ochchili
Igår skulle jag skoja till det och smaksätta med citron men det blev bara gegga, en annan gång provade jag med en gnutta päronkonjak i, det blev väldigt starkt
Blanda samman crèmefraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Täck hela ytan med den rivna osten. Stek upp detta, salta och peppra. Servera gärna med ett spanskt vin. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.